Tervezz stílusosan! Megjelent az Életszövő!

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/naptara1/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

10 év on-line jelenlét után a Naptárak.com úgy döntött, kilép a virtuális térből és horgonyt vet a nyomtatott naptárak partjainál is. Régi álmunk volt ez, mely az évek során sokat formálódott. Végül egy gondosan kiválasztott alapanyagokból készült, félig-meddig kézműves termék formájában öltött testet, melynek az Életszövő nevet adtuk.

Mi az Életszövő?

Röviden: egy stílusos, kreatív határidőnapló A5-ös méretben, spirálkötéssel. A papír típusának kiválasztásától a könyvjelzőig minden részletre próbáltunk ügyelni, hogy a legjobbat adhassuk a határidőnaplók kedvelőinek és a Naptárak.com látogatóinak. Vízszintes elrendezésű heti naptár nézete egy 2017-es áttekintő naptárral kezdődik. Motiváló idézetek, stresszoldó színező oldalak, cserélhető előlap, spirálra fűzhető könyvjelző, simítózáras tasak, emlékeket (fénykép, mozijegy) őrző lefűzhető ragasztószalaggal ellátott laminált lemez, hónapokat jelölő fülek, jegyzetoldalak, egyedi matricák, irattartó mappa és egy 12 oldalas öröknaptár is tartozéka a kiadványnak. A végeredmény olyannyira kedvessé vált a számunkra, hogy külön honlapot készítettünk neki.

Fogadják/fogadjátok szeretettel az ajándéknak is kiváló stílusos, kreatív határidőnaplót, az Életszövőt!

eletszovo.hu